STMÍVATELNÝ LED PANEL S MOTIVEM KOČKA A PES 60X60CM 40W 4200LM CCT, S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM
Kód LTC_KOCKA_PES_DO
Skladem 1
Vaše cena s DPH 3 990,00 Kč
POPIS

Tyto LED panely jsou určeny pro použití v podhledových kazetových rastrech 60x60cm. Pro uchycení led panelu není potřeba žádná montáž, stačí jen vyjmout minerální čtverec z Vašeho rastru a místo něj, stejným způsobem, umístíte led panel. LED panel lze též namontovat na strop bez podhledového rastru, v tom případě je potřeba přikoupit rámeček pro přisazení LED panelu. Alternativně lze led panel též zavěsit pomocí závěsné sady, kterou je potřeba přikoupit.

Při spotřebě pouhých 40W má toto úsporné LED stropní svítidlo světelný tok 4200lm (měřeno bez dekorativního motivu) a nahrazuje tak např. zářivkové těleso se čtyřmi 60cm zářivkami, oproti nimž uspoří cca 50% elektrické energie.

Dekorativní motiv je natištěn přímo na silné laminátové desce, která je vložena před difuzor led panelu tak, že obrázek je umístěn na vnitřní straně laminátové desky, tištěný motiv je tudíž chráněn před vnějšími vlivy a desku lze v případě potřeby i omývat. Potištěná laminátová deska je průsvitná, natištěný obrázek nevrhá stíny.

Led panely lze koupit samostatně po jednom kuse, anebo v setech, v nichž obrázek navazuje na sousední led panely a vytváří tak zajímavou iluzi stropního okna – viz fotogalerie. Fotodokumentace zobrazuje rozsvícené led panely, pokud je světlo vypnuté, je obrázek tmavší, ale stále velmi dobře zřetelný.

Tento LED panel dodáváme s dálkovým ovládáním na 2 AAA baterie, které jsou též součástí balení. Tímto ovladačem můžete led panel plynule stmívat. Také si podle potřeby můžete nastavit barvu světla od teplé, přes denní po studenou. Dálkové ovládání má také funkci časovaného vypnutí, po jejímž spuštění led panel automaticky po 30 minutách zhasne. Další funkcí je pak noční světlo, kdy le panel svítí na 10% výkonu se zanedbatelnou spotřebou 4W.

Tyto LED panely jsou vyrobeny z kvalitních komponent za použití moderního, čistého designu. LED panely mají dostatečný odvod tepla díky hliníkovému chladiči, proto tyto LED panely vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Součástí balení je příslušný externí napájecí zdroj. Tento zdroj připojíte k led panelu pomocí zástrčky, která je jeho součástí, a poté napojíte jeho vodiče do sítě.

Tento LED panel je kvalitně zpracován a skvěle se hodí na osvětlení domácností, kanceláří, hotelů i restauračních provozoven, ale nejvíce jej ocení děti. Je určen výhradně k použití v interiérech, má stupeň krytí IP20.

Oproti klasickým stropním svítidlům se žárovkou má toto led svítidlo větší svitnou plochu, síla světla je rozprostřena na větším prostoru, svítí tedy příjemněji a lépe rozptyluje světlo než žárovkové svítidlo. Jedná se o led osvětlení pohledové, díky natištěnému motivu i pohled přímo do svítidla není nepříjemný, světlo není příliš ostré.

Tyto led panely jsou kompletovány v Česku. Pokud Vám nevyhovují naše motivy, lze pro Vás na zakázku vyrobit led panel nebo jejich sadu, kde motivem bude Vaše fotografie. Kontaktujte nás pro další informace.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti E na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 4200 lumenů.
Příkon 40W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 40 W
Napájení 100-240 V
Světelný tok 4200 lm
Stmívatelnost Ano
Barva světla Teplá, denní, studená
Chromatičnost 3000-6000 K
Index podání barev 80 Ra
Životnost 25000 hodin
Rozptyl světla 140 °
Záruční lhůta 24 měsíců
Kryt Plastový
Barva krytu Mléčný
Materiál Hliník
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Výška 10 mm
Rozměry 595x595 mm
Počet panelů 1
Třída energetické účinnosti E

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH