STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA NA MONITOR 5W 160LM, CCT, S KLIPEM NA HRANU MONITORU
Kód ABLDL-SCREEN-USB-5W
Skladem 1
Vaše cena s DPH 999,00 Kč
POPIS

Praktická stmívatelná LED stolní lampa na monitor o výkonu 5W, se světelným tokem 160lm, s dotykovým tlačítkem. Tato stolní lampa je primárně určena pro použití na horní hraně monitoru počítače, kdy osvětluje prostor před ním – klávesnici, stůl, bez toho, aby oslňovala uživatele. Velkou výhodou je způsob uchycení na horní hraně monitoru klipovým mechanismem na nožičce lampy. Díky tomu není její použitelnost limitována výškou monitoru. Klip funguje na monitory o hloubce horní hrany v rozmezí 0,5-3cm, takže na každý běžný monitor.

Na pravé straně lampy na monitor je umístěno dotykové tlačítko, poklepáním na něj lampu zapnete a změníte teplotu barvy světla na teplou (3100°K), denní (4200°K) nebo studenou (6400°K). Možnost měnit teplotu světla je důležitá pro Vaše oči a spánkový cyklus – přes den je ideální používat denní barvu světla, která je nejbližší barvě slunečního svitu ve dne a je ideální na práci a na čtení. S přicházejícím večerem je třeba přidávat na teplotě barvy světla a – přepnout na teplé, žluté světlo, které je nejblíže barvě světla zapadajícího Slunce. Pokud byste večer používali ostřejší světlo, mohli byste mít problém s usínáním. Přidržením prstu na dotykovém tlačítku lampu plynule stmíváte. Při dalším použití naopak přidáváte jas.

Na levé straně lampy na monitor je umístěno další dotykové tlačítko, které ovládá ambientní osvětlení na vrchní straně svítidla, které směřuje šikmo nahoru za monitor. Je to příjemná vychytávka pro práci v noci nebo noční hraní. Stejným způsobem jako u pravého tlačítka přepínáte mezi teplotou světla (teplá, denní, studená) a stmíváte.

Tato stolní lampa není samostatně stojící, má pouze klip pro přichycení k horní hraně monitoru.

Součástí balení je černý napájecí kabel s koncovkou USB, krou můžete zapojit do počítače, nabíječky a podobně. Nebo si můžete přikoupit USB nabíjecí adaptér. Délka kabelu je 150cm.

Tato stolní lampa na monitor je skvělým pomocníkem pro každého, kdo pracuje na počítači.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti G na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 160 lumenů.
Příkon 5W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Světelný tok 160 lm
Barva světla CCT - teplá, denní, studená
Chromatičnost 3100-6400 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Barva ČERNÁ
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH