STMÍVATELNÁ LED STOJACÍ LAMPA RGB+W 11,5W 1260LM BAREVNÁ HUDBA, DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Kód ABLSBL-CL12W-RGBW
Skladem 3
Vaše cena s DPH 1 199,00 Kč
POPIS

Plynule stmívatelná LED stojací lampa s barevnou hudbou o příkonu 11,5W, se silným světelným tokem 1260lm svítící teplou barvou světla (3000K), která je příjemná pro oči. Tato stojací lampa navíc může svítit barevně, barvami ze spektra RGB. Lampa má navíc spoustu funkcí a efektů popsaných níže, včetně senzoru reagujícího na zvuk a jde ji tudíž použít jako barevnou hudbu.

Tato RGB stojací lampa s barevnou hudbou se ovládá dálkovým ovládáním. To je napájeno přiloženou knoflíkovou baterií CR2032, další si u nás můžete přikoupit za dobrou cenu. Dálkovým ovládáním zapnete lampu buď do režimu svícení teplou bílou barvou světla, nebo barevného RGB režimu a můžete ji plynule stmívat. V rámci RGB barevného svícení pak můžete např. nastavit 1 z osmi statických barev pro celou lampu nebo sekvence 3, 7 nebo 16 barev střídající se po 3 diodách. Na nastavené svícení pak můžete aplikovat 15 různých světelných efektů, které nesestávají z pouhého problikávání, ale zahrnují i barevné přechody, přetékání barev, meteory a další. Rychlost těchto efektů si pak můžete měnit podle potřeby, stejně tak i směr. Dále si můžete vybrat mezi 4 různými efekty při spuštění barevné hudby. Ta funguje díky zvukovému senzoru v podstavci lampy, která v režimu barevné hudby reaguje na jakýkoliv zvuk, ať jsou to kroky nebo hlas.

Díky svému elegantnímu vzhledu a čistému designu se tato stojací lampa led stane skvělým funkčním a zábavným doplňkem Vašeho obývacího pokoje nebo pracovny.

Součástí stojací lampy je napájecí kabel se zástrčkou do zásuvky o délce 160cm. Pokud to nestačí, můžete u nás přikoupit prodlužovačky různých barev a délek.

Z přepravních důvodů je tato stojací lampa dodávána v demontu. Montáž je velmi jednoduchá, spojíte 4 díly tvořící nohu lampy, do ní vlepíte přiložený led pásek, zasunete kryt a nohu přišroubujete ke podstavci.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Podívejte se na video s tímto produktem.

PARAMETRY
Příkon 11,5 W
Světelný tok 1260 lm
Stmívatelnost Ano
Barva světla Teplá bílá +RGB
Chromatičnost 3000 K
Index podání barev 80 Ra
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Hliník, plast, železo
Průměr 23,5 mm
Délka 1475 mm
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Barva ČERNÁ
Funkce Barevná hudba
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH