STMÍVATELNÁ LED STOJACÍ LAMPA RGB 8W BAREVNÁ HUDBA, DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Kód ABLSBL-CLP8W-RGBIC
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 519,00 Kč
POPIS

Barevná, plynule stmívatelná LED stojací lampa s barevnou hudbou o příkonu 8W, svítící barvami ze spektra RGB, lze přepnout i na bílou barvu světla. Lampa má navíc spoustu funkcí a efektů, včetně senzoru reagujícího na zvuk a jde ji tudíž použít jako barevnou hudbu.

Tato RGB stojací lampa s barevnou hudbou se ovládá dálkovým ovládáním. To je napájeno přiloženou knoflíkovou baterií CR2032, další si u nás můžete přikoupit za dobrou cenu. Dálkovým ovládáním zapnete lampu buď do režimu svícení studenou bílou barvou světla, nebo barevného RGB režimu a můžete ji plynule stmívat. V rámci RGB barevného svícení pak můžete nastavit množství pokročilých funkcí a programů. Barevná hudba funguje díky zvukovému senzoru v lampě, která v režimu barevné hudby reaguje na jakýkoliv zvuk, ať jsou to kroky nebo hlas.

Součástí stojací lampy je napájecí kabel s USB koncovkou, který můžete zapojit do počítače nebo do zástrčky s USB slotem do zásuvky (např. nabíječka telefonu, prodlužovačka s USB slotem), která není součástí balení. Lze ji však u nás přikoupit.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

PARAMETRY
Příkon 8 W
Stmívatelnost Ano
Barva světla RGB
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Průměr 30 mm
Délka 1132 mm
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Funkce Barevná hudba
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH