PRÉMIOVÉ VÝKLOPNÉ PODHLEDOVÉ BODOVÉ LED SVÍTIDLO 5W 440LM, DENNÍ, KRUH, 9CM, 3 ROKY
Kód ALDLS38NW-R-5W
Skladem 20
Vaše cena s DPH 79,00 Kč
POPIS

Kruhové výklopné vestavné podhledové bodové LED svítidlo značky Avide.

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení.

LED světelný zdroj je ovládán pokročilou technologií, jež napájí LED čipy konstantním proudem, který nepulzuje a LED čipy tak svítí stále a plynule. To šetří nejen životnost LED čipů, ale i Vaše zdraví. Narozdíl od levných led světel u tohoto LED zdroje světla totiž nedochází ke zdraví škodlivému vysokofrekvenčnímu problikávání, které sice není okem viditelné, ale zachytí ho např. kamera v mobilu.

Toto vestavné bodové led svítidlo můžete montovat do podhledů v interiéru s volným prostorem alespoň 5cm. Velikost kruhového montážního otvoru může být v rozmezí 75-85mm, optimální je 80mm. Jedná se o svítidlo se zabudovaným, nevyměnitelným LED zdrojem světla. Tělo led bodového svítidla je vyrobeno ze speciálního teploodvádějícího plastu, zajišťuje efektivní odvod tepla a tím zvyšuje životnost led čipů vydávajících světlo.

Toto bodové LED svítidlo je kvalitně zpracováno a skvěle se hodí na osvětlení domácností, kanceláří, hotelů i restauračních provozoven. Je určeno výhradně k použití v interiérech, stupeň krytí IP20.

Oproti klasickým bodovkovým rámečkům, kde musíte koupit rámeček, patici a žárovku, vychází toto hotové led svítidlo levněji, jeho montáž je snadnější a rychlejší. A pokud se po 3-leté záruční lhůtě pokazí, nečeká Vás frustrující výměna žárovky v bodovkovém rámečku, mnohem snadněji jej vyměníte za nové.

Další velkou výhodou tohoto bodovkového led svítidla je jeho výklopnost. Zatímco např. led panel svítí pouze přímo před sebe, u tohoto led svítidla si můžete naklopením střední části se světelným zdrojem nastavit, jakým směrem má světelný tok směřovat.

Toto led podhledové svítidlo emituje denní bílé světlo. Tato barva světla se blíží barvě slunečního světla přes den a pro většinu lidí je nejlepší na oči. Proto se obvykle používá v kuchyni, pracovně, kanceláři, na čtení atd.

Montáž led svítidla je jednoduchá, stačí vyříznout příslušný otvor a vodiče vycházející z led bodovkového svítidla zapojit do 230V sítě. Napájecí zdroj je integrován přímo v těle led svítidla.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 440 lumenů.
Příkon 5W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Napájení 100-265 V
Světelný tok 440 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Index podání barev 80 Ra
Životnost 25000 hodin
Rozptyl světla 38 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Barva krytu Čirý
Materiál Plast
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 90 mm
Hloubka 42 mm
Výška 90 mm
Montážní otvor 80 mm
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH