PRÉMIOVÁ LED ŽÁROVKA GU10 4W 345LM, DENNÍ, EKV. 32W, 3 ROKY
Hodina svícení Vás vyjde na 0,03 Kč (při ceně 8Kč/kWh po zastropování).
Kód ABGU10NW-4W-AP
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 65,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 32 W:
4h x 365dní x 0,0320kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 4 W:
4h x 365dní x 0,0040kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky.

LED světelný zdroj je ovládán pokročilou technologií, jež napájí LED čipy konstantním proudem, který nepulzuje a LED čipy tak svítí stále a plynule. To šetří nejen životnost LED čipů, ale i Vaše zdraví. Narozdíl od levných led světel u tohoto LED zdroje světla totiž nedochází ke zdraví škodlivému vysokofrekvenčnímu problikávání, které sice není okem viditelné, ale zachytí ho např. kamera v mobilu.

Vysoce úsporná LED žárovka bodovka za skvělou cenu. Jedná se o typ LED žárovky 230V - tedy do normálních svítidel. Tyto SMD LED žárovky GU10 o výkonu pouze 4W svítí přibližně jako běžná žárovka o výkonu 32W - světelný tok je 345 lumenů.

Tato led žárovka emituje denní bílé světlo. Tato barva světla o chromatičnosti 4000K se blíží barvě slunečního světla přes den a pro většinu lidí je nejlepší na oči. Proto se obvykle používá v kuchyni, pracovně, kanceláři, čtecí lampě atd.

Tato led žárovka má pokročilý typ diod - SMD. Tyto LED žárovky SMD mají díky nové technologii chipu vyšší svítivost při nižší spotřebě oproti starým LED diodám.

Použitím naší LED žárovky ušetříte okolo 88% energie! Tato LED žárovka GU10 patří díky poměru cena/výkon mezi nejlevnější LED žárovky na trhu. Materiál použitý pro uložení procesoru led žárovky je hlíník + plast.

Tento materiál umožňuje, na rozdíl od skla nebo obyčejného plastu, efektivní chlazení. Díky tomu je led žárovka odolná, dobře chlazená a vydrží i větší zátěž. Tuto led žárovku lze proto použít i v místech, kde se často a intenzivně svítí.

Tato led žárovka má přes led diody praktický mléčný plastový kryt, který lépe rozprostře světlo emitované jednotlivými diodami a ubere na ostrosti světla při pohledu přímo do žárovky. Žárovku lze díky tomuto krytu použít jako pohledovou, tedy i do svítidel bez krytu či stínidla

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 345 lumenů.
Příkon 4W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 4 W
Závit/patice GU10
Napájení 220-240 V
Světelný tok 345 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 hodin
Rozptyl světla 110 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Kryt Plastový
Barva krytu Mléčný
Materiál Hlíník + plast
Průměr 50 mm
Délka 58 mm
Certifikáty CE, RoHs
Tvar žárovky Bodovka
Ekvivalent běžné žárovky 32 W
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH