PRÉMIOVÁ DESIGNOVÁ RETRO LED ŽÁROVKA E14 3W 180LM, EXTRA TEPLÁ, FILAMENT, EKV. 19W, 3 ROKY
Hodina svícení Vás vyjde na 0,02 Kč (při ceně 8Kč/kWh po zastropování).
Kód ABLSFC14EW-3W
Skladem 5
Vaše cena s DPH 99,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 19 W:
4h x 365dní x 0,0190kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 3 W:
4h x 365dní x 0,0030kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky.

LED světelný zdroj je ovládán pokročilou technologií, jež napájí LED čipy konstantním proudem, který nepulzuje a LED čipy tak svítí stále a plynule. To šetří nejen životnost LED čipů, ale i Vaše zdraví. Narozdíl od levných led světel u tohoto LED zdroje světla totiž nedochází ke zdraví škodlivému vysokofrekvenčnímu problikávání, které sice není okem viditelné, ale zachytí ho např. kamera v mobilu.

Jedná se o designový kousek mezi retro led žárovkami - krásná led žárovka svíčka s jantarovým sklem pro pohodovou atmosféru nejlépe vynikne ve svítidlech, kde je na ni vidět. Její svit není příliš ostrý, neoslní, je ideální pro dekorativní osvětlení příjemným teplým světlem pro vytváření milé, klidné atmosféry domácího krbu a pohody.

Tato filament led žárovka je postavena na nové led technologii, která připomíná světlo klasické vláknové žárovky.

Vysoce úsporná LED žárovka svíčka za skvělou cenu. Jedná se o typ LED žárovky 230V - tedy do normálních svítidel. Tyto COB filament LED žárovky E14 o výkonu pouze 3W svítí přibližně jako běžná žárovka o výkonu 19W - světelný tok je 180 lumenů.

Tato led žárovka emituje teplé světlo. Tato barva světla o chromatičnosti 2700K se blíží barvě světla tradiční žárovky, ale je o něco méně žlutá. Navozuje klid a pohodu, proto se nejčastěji používá v ložnici, obýváku nebo dětském pokoji.

Tato led žárovka má pokročilý typ diod - COB filament. Tyto LED žárovky COB filament mají díky nové technologii chipu vyšší svítivost při nižší spotřebě oproti starým LED diodám.

Použitím naší LED žárovky ušetříte okolo 84% energie! Tato LED žárovka E14 patří díky poměru cena/výkon mezi nejlevnější LED žárovky na trhu. Materiál použitý pro uložení procesoru led žárovky je sklo.

Tato led žárovka má přes led diody praktický jantarové sklo skleněný kryt. Tato led žárovka je proto vhodná do svítidel s krytem s mléčnou barvou nebo částečným stínidlem.

Třída energetické účinnosti G na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 180 lumenů.
Příkon 3W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 3 W
Závit/patice E14
Napájení 220-240 V
Světelný tok 180 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Extra teplá bílá
Chromatičnost 2700 K
Typ diod COB filament
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 hodin
Rozptyl světla 360 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Kryt Skleněný
Barva krytu Jantarové sklo
Materiál Sklo
Průměr 35 mm
Délka 98 mm
Certifikáty CE, RoHs
Tvar žárovky Svíčka
Ekvivalent běžné žárovky 19 W
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti G

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH