POWER BALL DESIGNOVÁ PRODLUŽOVAČKA - 4 ZÁSUVKY SCHUKO, 1,5M, BÍLÝ S VYPÍNAČEM 3G1.5
Kód ESC1.5G3-GLOBE
Skladem 5
Vaše cena s DPH 329,00 Kč
POPIS

Praktický a designový POWER BALL prodlužovací kabel pro rozšíření dosahu elektrické sítě. Díky atraktivnímu designu se Power Ball stane ozdobou každého interiéru. Tato prodlužovačka je určena pro použití ve vnitřních prostorech. Délka prodlužovacího kabelu je 1,5m a má 4 zásuvky SCHUKO. Tato prodlužka je tedy určena pro ploché zástrčky anebo zástrčky SCHUKO či UNISCHUKO s uzemněním v drážkách po straně zástrčky, jimiž je v dnešní době vybavována naprostá většina spotřebičů – viz obrázky ve fotogalerii. Součástí zásuvek tohoto prodlužovacího kabelu jsou dětské clonky, které chrání dítě před elektrickým proudem. Prodlužovací přívod je určen pro napětí 250V, průřez vodičů je 3x1,5mm2, maximální zátěž 16A, tj. 3680W. Tato prodlužovačka tedy snese vyšší zátěž, proto ji lze použít i pro zapojení výkonově náročnějších spotřebičů jako je např. pračka, rychlovarná konvice, gril, žehlička, apod.

Prodlužovací kabel s vypínačem - na těle Power Ballu najdete podsvícený vypínač, kterým můžete vypnout všechny zásuvky naráz.

Velkou výhodou je možnost připevnění spodní části Power Ballu pomocí šroubků, které jsou součástí balení.

Tento prodlužovací kabel značky Entac je vyráběn pro náročný německý trh, který klade vysoké nároky na kvalitu produktu.

PARAMETRY
Záruční lhůta 24 měsíců
Třída vodotěsnosti IP20
Barva BÍLÁ
Délka kabelu 1,5 m
Maximální proud 16 A
Počet zásuvek 4
Vypínač Ano
Maximální napětí 250 V
Maximální zátěž 3680 W

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH