POHYBOVÉ ČIDLO PRO ŽÁROVKU E27 DO OBJÍMKY E27
Kód WPIR06
Skladem 25
Vaše cena s DPH 189,00 Kč
POPIS

Praktický žárovkový adaptér - čidlo pohybu pro žárovku E27, který zašroubujete přímo do objímky E27 (velký žárovkový závit) a do adaptéru pak zašroubujete žárovku E27, ať už klasickou nebo led žárovku, o maximálním příkonu 60W.

Čidlo pak detekuje pohyb v úhlu 360°, je tedy jedno, jestli jej použijete na žárovku svítící směrem dolu, nahoru nebo i do strany. Jedinou podmínkou fungování čidla pohybu je velikost adaptéru, aby se např. při použití ve stávajícím svítidle vešel, a to včetně žárovky, a aby čidlu něco nestínilo, protože v tom směru pak nebude snímat pohyb.

Čidlo má maximální detekční vzdálenost do 6m, avšak optimální instalační výškou je 2-3,5m. Na těle adaptéru si nastavíte citlivost čidla na světlo od 10 až do 2000 luxů, čímž upravíte situaci, za které má čidlo spínat - zda pouze ve tmě nebo v pološeru atd. A dále si na těle adaptéru nastavíte též dobu, po kterou má žárovka svítit po ukončení pohybu, jenž aktivoval čidlo. Rozptyl času svícení je 10 sekund až 7 minut.

 

Aby tento žárovkový adaptér s čidlem pohybu fungoval, je nutné mít vypínač svítidla neustále zapnutý. Světlo se rozsvítí pouze po aktivaci čidla pohybem, za výše uvedených podmínek.

 
PARAMETRY
Závit/patice E27
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast+kov
Průměr 56 mm
Délka 118 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce SOLIGHT

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH