PLYNULE STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA 12W 350LM, MĚNITELNÁ BARVA SVĚTLA, BÍLÁ
Kód ABLDL-12W-SC-W
Skladem 6
Vaše cena s DPH 899,00 Kč
POPIS

Elegantní stmívatelná LED stolní lampa s výkonem 12W, a světelným tokem 350lm, na níž si podle nálady nebo účelu svícení dotykovým tlačítkem sami plynule změníte barvu světla - od teplé, přes denní po studenou. Tato stolní lampa je plynule stmívatelná dotykovým tlačítkem. Stolní lampa má paměť na barvu světla a úroveň jasu, po opětovném zapnutí bude svítit stejně, jako před vypnutím.

Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení až o 180° (nelze otočit do boku), jak horní, tak dolní polovina lampy jsou na kloubech.

Tato stolní lampička má navíc funkci nočního světla, které lze zapnout podle potřeby, nezávisle na hlavním světle. Lampu lze též přepnout do speciálního režimu určeného pro čtení. Na boku základny lampy je USB zásuvka, jejímž prostřednictví lze USB kabelem dobíjet další zařízení, jako je třeba mobilní telefon.

Díky svému elegantnímu vzhledu a velkému výkonu se tato stolní lampička stane skvělým doplňkem pro Vaši kancelář nebo pracovnu.

Součástí je napájecí kabel do zásuvky o délce 160cm.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 350 lumenů.
Příkon 12W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 12 W
Světelný tok 350 lm
Barva světla Teplá, denní, studená
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 120 mm
Hloubka 180 mm
Výška 375 mm
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
Energetická třída G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH