NOČNÍ SVĚTLO DO ZÁSUVKY, SENZOR POHYBU, DOTYKOVÉ, STMÍVATELNÉ, 1,5W SE 2 USB PORTY, TEPLÁ
Kód ENL-2USB-PIR
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 349,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: stmívatelné noční světlo do zásuvky se senzorem pohybu. Noční světlo má dva režimy fungování – buď ruční, kdy svítí modrá kontrolka a Vy jej prostě zapnete nebo vypnete dotykovým tlačítkem, anebo jej přepnete do režimu pohybového čidla, kdy nesvítí žádná kontrolka. Ten funguje pouze po setmění, když je okolní úroveň světla menší než 15 luxů. Po zaznamenání pohybu v tomto prostředí se noční světlo rozsvítí a bude svítit ještě po dobu 30s po ukončení pohybu. V obou režimech noční světlo můžete stmívat, a to přidržením dotykového tlačítka. Intenzita jasu se bude plynule snižovat nebo stoupat až k mezním hodnotám a Vy si zvolíte tu, která Vám vyhovuje. Noční světlo si pamatuje poslední nastavení intenzity jasu pro každý režim zvlášť.

Teplota barvy světla je teplá bílá, tedy nažloutlá barva světla podobná svitu Slunce při západu, která na rozdíl od ostřejšího denního nebo studeného světla nenarušuje spánkový cyklus.

Noční světlo má v těle 2 USB sloty. Lze tedy snadno použít třeba jako nabíječka telefonu, napájení USB lampičky a podobně.

Toto noční světlo je ideální pro použití v blízkosti nočního stolku. V manuálním režimu svítí pouze, když ho dotykem rozsvítíte. Díky modré kontrolce nebude problém jej po tmě nahmatat a přejet po něm dlaní. Jde stmívat a pamatuje si nastavení, takže ho můžete ztlumit tak, aby nikoho dalšího nevzbudilo. A můžete v něm dobíjet telefon. Nebo dva. Další vhodné použití je v místech, která nejsou v noci osvětlená, a zapnout aktivaci pohybovým čidlem.

Noční světlo má minimální spotřebu elektrické energie díky úspornému led zdroji světla.

PARAMETRY
Příkon 1,5 W
Napájení 220-240 V
Barva světla Teplá bílá
Chromatičnost 3000 K
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE
Šířka 56 mm
Hloubka 50 mm
Čidlo pohybu Ano
Výška 56 mm
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH