NOČNÍ SVĚTLO DO ZÁSUVKY BEZ SENZORU, DOTYKOVÉ, STMÍVATELNÉ, 1,5W SE 2 USB PORTY, TEPLÁ
Kód ENL-2USB-D
Skladem 1
Vaše cena s DPH 299,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: stmívatelné noční světlo do zásuvky bez senzoru. Nezapíná se automaticky, noční světlo spustíte pouze dotykem, bez ohledu na to, jestli je den nebo noc. Světlo je navíc dotykovým spínačem stmívatelné ve 3 stupních intenzity jasu. Toto noční světlo je konstruováno tak, aby svítilo směrem do zdi. Do pokoje tak přichází odraz světla od zdi namísto přímého vyzařování ze zdroje světla, tudíž noční světlo tolik neoslňuje.

Teplota barvy světla je teplá bílá, tedy nažloutlá barva světla podobná svitu Slunce při západu, která na rozdíl od ostřejšího denního nebo studeného světla nenarušuje spánkový cyklus.

Noční světlo má v těle 2 USB sloty. Lze tedy snadno použít třeba jako nabíječka telefonu, napájení USB lampičky a podobně.

Toto noční světlo je ideální pro použití v blízkosti nočního stolku. Nesvítí celou noc, pouze, když ho dotykem rozsvítíte. Stačí jej po tmě nahmatat a přejet po něm dlaní. Svítí odrazem od zdi teplou barvou světla, takže nikoho dalšího by nemělo vzbudit. Navíc jde stmívat. A můžete v něm dobíjet telefon.

Noční světlo má minimální spotřebu elektrické energie díky úspornému led zdroji světla.

PARAMETRY
Příkon 1,5 W
Napájení 220-240 V
Barva světla Teplá bílá
Chromatičnost 3000 K
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE
Šířka 54 mm
Hloubka 30 mm
Výška 95 mm
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH