NABÍJECÍ STMÍVATELNÁ LED LAMPIČKA ZA KRK 2W 60LM CCT (TEPLÉ, DENNÍ A STUDENÉ SVĚTLO) BÍLÁ
Kód ABLRL-NECK-2W
Skladem 15
Vaše cena s DPH 399,00 Kč
POPIS

Prémiová nabíjecí LED lampička na krk o výkonu 2W, se světelným tokem 60lm, která lze skvěle použít na čtení, pletení, háčkování, montování a další drobné práce.

Toto světlo na krk má dva zdroje světla, jeden po každé straně. Každý z nich je samostatný, ovládá se zvlášť, podle toho, kam potřebujete přisvítit. Krátkým stisknutím vypínače přepínáte mezi třemi barvami bílého světla – denní (která je nejlepší na čtení a podobné činnosti), extra teplou (která je optimální na večer, uklidňuje a snáz se po ní usne) a studenou (ostré světlo, vhodné na přisvícení třeba při montáži, rozhodně ne večer!). Delším stisknutím a přidržením vypínače světlo stmíváte.

Součástí balení je napájecí USB kabel, který můžete zapojit do počítače nebo do zástrčky s USB slotem do zásuvky (např. nabíječka telefonu, prodlužovačka s USB slotem), která není součástí balení. Lze ji však u nás přikoupit. Tato nabíjecí stolní lampa má navíc integrovaný akumulátor, který při plném nabití (trvá 2,5 hodiny) udrží lampičku v chodu až po dobu 6 hodin i v případě, že není připojena k proudu.

Lampa na krk je vyrobena z odolného a dobře vypadajícího ABS plastu. Obě ramena lampičky jsou velmi snadno ohebné, lze je bez problému přizpůsobit tvaru Vašeho krku a nastavit si též směr, kterým potřebujete svítit.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Světelný tok zdroje světla 60 lumenů.
Příkon 2W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 2 W
Napájení USB 5V V
Světelný tok 60 lm
Barva světla CCT - teplá, denní, studená
Chromatičnost 1600-6000 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál ABS
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Rozměry 290x150mm mm
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH