NABÍJECÍ PLYNULE STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA 4W 250LM DENNÍ SVĚTLO, BÍLÁ
Kód ABLDL-MIN-4W
Skladem 10
Vaše cena s DPH 479,00 Kč
POPIS

Elegantní nabíjecí stmívatelná LED stolní lampa s minimalistickým designem o výkonu 4W, se světelným tokem 250lm svítící denní barvou světla (4000K), která je pro většinu lidí nejlepší na čtení. Tato stolní lampa je plynule stmívatelná přidržením dotykového tlačítka, kterým se lampička zapíná. Ohebným krkem lampy lze lehce nastavit svícení do různých směrů a to až o 360°.

Díky svému originánímu vzhledu a minimalistickému designu se tato stolní lampička stane skvělým doplňkem pro Vaši kancelář nebo pracovnu.

Součástí balení je napájecí kabel USB, který lze zapojit do počítače, nebo do přiložené zástrčky do zásuvky. Tato nabíjecí stolní lampa má navíc integrovaný akumulátor, který při plném nabití udrží lampičku v chodu až po dobu 6 hodin.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 250 lumenů.
Příkon 4W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 4 W
Světelný tok 250 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Certifikáty CE, RoHS
Třída vodotěsnosti IP20
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
Energetická třída G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH