KOŽENÁ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA S DISPLEJEM 7W 350LM, CCT, BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA, BÍLÁ
Kód ABLDL-ODL-7W
Skladem 3
Vaše cena s DPH 999,00 Kč
POPIS

Elegantní stmívatelná LED stolní lampa s displejem o výkonu 7W, se světelným tokem 350lm, na níž si podle nálady nebo účelu svícení stisknutím dotykového tlačítka M sami změníte barvu světla - od teplé, přes denní po studenou s tím, že na výběr máte mezi 5 nastaveními chromatičnosti. Možnost měnit teplotu světla je důležitá pro Vaše oči a spánkový cyklus – přes den je ideální používat denní barvu světla, která je nejbližší barvě slunečního svitu ve dne a je ideální na práci a na čtení. S přicházejícím večerem je třeba přidávat na teplotě barvy světla a končit se žlutým světlem, které je nejblíže barvě světla zapadajícího Slunce. Pokud byste večer používali ostřejší světlo, mohli byste mít problém s usínáním.

Tato stolní lampa je dále stmívatelná v 5 krocích pomocí dotykových tlačítek na základně lampičky s tím, že po vypnutí si pamatuje poslední nastavení jasu a barvy světla.

Ohebným ramenem lze lehce nastavit směr svícení až o 180° (nelze otočit do boku), jak horní, tak dolní polovina lampy jsou na kloubech.

Tato stolní lampička má digitální displej, na němž lze nastavit čas, datum, den a měří též teplotu. Můžete si vybrat mezi 12 a 24 hodinovým zobrazením hodin a zobrazením teploty ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Datum a hodiny lze nastavit pomocí 5 tlačítek na zadní straně lampy. Můžete si též ve 3 krocích nastavit intenzitu svícení displeje. K této stolní led lampě dostanete jako zdroj napájení displeje lithiovou knoflíkovou baterii CR2032, můžete si též přikoupit náhradní z naší nabídky.

Na základně lampy se nachází 10W bezdrátová nabíječka mobilního telefonu. Telefon, který má funkci bezdrátového nabíjení, prostě jen položíte na základnu lampy a začne se nabíjet. Ze zadní strany lampy je též USB zástrčka pro klasické nabíjení pomocí USB kabelu.

Po stranách základny stolní lampy je umístěno noční světlo, které ovládáte dotykovým tlačítkem ve tvaru měsíce. Noční světlo je nezávislé na hlavním světle lampy, můžete jej zapnout i když lampa nesvítí. Noční světlo této stolní lampičky je stmívatelné ve 3 krocích a svítí teplou barvou světla, která je v noci nejméně rušivá.

Díky svému elegantnímu vzhledu a dezénu imitujícímu obšití povrchu lampy kůží se tato stolní lampička stane skvělým doplňkem pro Vaši kancelář nebo pracovnu.

Součástí balení je napájecí kabel se zástrčkou do zásuvky v barvě lampy. Délka napájecího kabelu je 150cm. Tato stolní lampa není nabíjecí, nemá akumulátor.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Světelný tok zdroje světla 350 lumenů.
Příkon 7W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 7 W
Světelný tok 350 lm
Barva světla Teplá. denní, studená
Chromatičnost 3000-6400 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 120 mm
Hloubka 300 mm
Výška 400 mm
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH