DESIGNOVÉ LED STROPNÍ SVÍTIDLO AVIDE HARPER 3, 65X35CM, 36W, 1315LM, DENNÍ
Hodina svícení Vás vyjde na 0,29 Kč (při ceně 8Kč/kWh po zastropování).
Kód ADCL-36W-HAR3
Skladem 1
Vaše cena s DPH 2 599,00 Kč
POPIS

Designové LED stropní svítidlo Harper 3 je s délkou 65cm a šířkou 34,5cm originálním velkým stropním nebo nástěnným led svítidlem německé značky AVIDE. Na lakované desce ze světle hnědého dřeva (viz detail ve fotogalerii) jsou připevněny 3 čtverce z hliníku práškově lakovaného na černý mat. V nich jsou umístěny LED světelné zdroje překryté silikonovým mléčně zabarveným difuzorem. Díky němu lustr příliš neoslňuje ani při pohledu směrem nahoru.

LED svítidlo vydává denní bílé světlo, které je nejbližší svitu Slunce přes den. Toto světlo není zabarveno ani do žluta, ani do modra, minimálně zkresluje barvy, je vhodné na čtení nebo pracovní činnost. Ideální umístění tohoto lustru je tedy obývací pokoj, pracovna nebo jídelna.

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení.

LED světelný zdroj je ovládán pokročilou technologií, jež napájí LED čipy konstantním proudem, který nepulzuje a LED čipy tak svítí stále a plynule. To šetří nejen životnost LED čipů, ale i Vaše zdraví. Narozdíl od levných led světel u tohoto LED zdroje světla totiž nedochází ke zdraví škodlivému vysokofrekvenčnímu problikávání, které sice není okem viditelné, ale zachytí ho např. kamera v mobilu.

Toto led svítidlo můžete montovat na strop nebo na zeď v interiéru. Připevníte jej na dva šrouby, které jsou, včetně hmoždinek, součástí balení. Jedná se o svítidlo se zabudovaným LED zdrojem světla, který nelze vyjmout a vyměnit bez poškození svítidla.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 1315 lumenů.
Příkon 36W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 36 W
Závit/patice Integrovaný led zdroj světla
Napájení 220-240 V
Světelný tok 1315 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Index podání barev 80 Ra
Životnost 25000 hodin
Rozptyl světla 120 °
Záruční lhůta 24 měsíců
Barva krytu Mléčný
Materiál Dřevo, hliník, železo a silikon
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 650 mm
Hloubka 345 mm
Výška 75 mm
Výrobce AVIDE

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH