CESTOVNÍ FÉN NA VLASY BROCK, 2 RYCHLOSTI, SKLOPNÉ DRŽADLO, 1600W, ČERVENÝ
Kód HD 8501 RD
Skladem 11
Vaše cena s DPH 319,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Kompaktní fén na vlasy se dvěma rychlostmi a teplotami (1200W a 1600W) podle typu vlasů má též možnost foukat studený vzduch pro fixaci účesu. Na otvoru pro výstup vzduchu je otočný neodnímatelný koncentrátor pro zaměření proudu vzduchu na konkrétní části vlasů pro precizní styling.

Moderní ionizační technologie generuje záporné ionty, čímž zajišťuje hedvábnější a lesklejší vlasy bez krepatění, umožňuje rychlejší vysoušení vlasů, snižuje statickou elektřinu a slouží jako prevence proti poškození vlasů.

Velkou výhodou tohoto vysoušeče vlasů je sklopné ergonomické držadlo, díky němu a kompaktním rozměrům jej můžete používat též jako cestovní fén se solidním výkonem.

Samozřejmostí je poutko na zavěšení. Přívodní kabel je dostatečně dlouhý pro pohodlné používání fénu – jeho délka je 165cm. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití spotřebiče i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Elegantní funkční design kombinující lesklou červenou a černou barvu s neklouzavým povrchem držadla.

PARAMETRY
Příkon 1600 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 180 mm
Hloubka 80 mm
Výška 230 mm
Výrobce BROCK
Váha 0,46 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH