BAREVNÉ VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO LED NA PLOT, 0,1W 10LM, RGB NEBO TEPLÁ
Kód ESFL-WWRGB
Skladem 4
Vaše cena s DPH 199,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Toto vícebarevné venkovní solární světlo LED je určeno pro dekorativní osvětlení plotu bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na vrchní roh plotu nebo zdi.

Přes den napájí solární panel na přední straně led svítidla zabudovanou nabíjecí baterii 600mAh (plné nabití trvá 6-8 hodin na denním světle), po setmění se automaticky spíná LED světelný zdroj sestávající ze 2 SMD. Celkem vydrží plně nabité led svítidlo fungovat až 8 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Před prvním spuštěním je nutné solární led svítidlo nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Toto solární led svítidlo dodáváme ve dvou částech – černá část obsahující solární panel, akumulátor a led diody připevníte na horní část plotu nebo zdi přiloženými vruty s hmoždinkami. Vedle diod je v této části umístěn též přepínač. Pokud jej vypnete (OFF), nebude svítit, ale nebude se ani dobíjet baterie. Při přepnutí do polohy WHITE bude po setmění svítit teplou barvou světla. V poloze RGB svítí barevně tak, že jednotlivé základní barvy červená, zelená a modrá postupně přecházejí v nekonečném cyklu. Po nastavení požadované pozice přepínače do svítidla zaklesnete přiložený okrasný difuzor z čirého plastu, který velmi efektně rozptyluje světlo na zeď nebo plot – pro RGB režim je ideální mít bílý podklad.

 
PARAMETRY
Příkon ,1 W
Napájení Solární baterie V
Světelný tok 10 lm
Barva světla RGB nebo teplá bílá
Typ diod DIP
Počet diod 2
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 130 mm
Hloubka 56 mm
Čidlo pohybu Ne
Výška 130 mm
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH