VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO LED 1W 30LM, DENNÍ
Kód ESL2W-1W
Skladem 7
Vaše cena s DPH 99,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Toto venkovní solární světlo LED je určeno pro dekorativní osvětlení fasády bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na zeď, plot, sloupy pergoly apod. Solární světlo svítí z obou stran, pokud jej namontujete svisle na zeď, bude osvětlovat fasádu nad sebou a pod sebou.

Přes den napájí solární panel na přední straně led svítidla zabudovanou nabíjecí Li-polymerovou baterii 600mAh (plné nabití trvá 8-10 hodin na denním světle), po setmění se automaticky spíná LED světelný zdroj sestávající ze 2 SMD. Celkem vydrží plně nabité led svítidlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Před prvním spuštěním je nutné solární led svítidlo nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Toto solární led svítidlo má na zadní straně vypínač. Pokud jej vypnete, nebude svítit, ale nebude se ani dobíjet baterie.

 
PARAMETRY
Příkon 1 W
Napájení Solární baterie V
Světelný tok 30 lm
Barva světla Denní bílá
Typ diod SMD
Počet diod 2
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP54
Šířka 62 mm
Hloubka 29 mm
Čidlo pohybu Ne
Výška 100 mm
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH