SOLÁRNÍ NABÍJECÍ VÝSTRAŽNÉ TROJÚHELNÍKOVÉ SVĚTLO 5W 300LM IP44
Kód EWL-ELS-SOL-R
Skladem 2
Vaše cena s DPH 339,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Solární LED výstražné světlo se spotřebou 5W je dobíjecí prostřednictvím zabudovaných solárních panelů na zadní straně, které napájejí dobíjecí baterii Li-ion. Avšak dobíjet lze též přiloženým USB nabíjecím kabelem třeba pomocí nabíječky mobilního telefonu. Tento solární vyýstražný trojúhelník o rozměrech 186 x167cm vydrží svítit až 4 hodiny. Toto pracovní světlo má též USB zásuvku, která může sloužit jako powerbanka a dobít třeba mobilní telefon. Dosvítí až do vzdálenosti 50m. LED solární světlo má krytí IP44, je tedy určeno i do venkovního a mokrého provozu.

Pracovní světlo má 5 světelných režimů, mezi nimiž přepínáte pomocí vypínače na zadní straně trojúhelníku. Svítilna uprostřed trojúhelníku svítí bílým světlem buď na plný nebo poloviční výkon. Červený rám trojúhelníku svítí červeným světlem - buď stále nebo pravidelně bliká anebo dvakrát blikne a po trochu delší pauze opět dvakrát problikne.

Tento solární výstražný trojůhelník sice nelze použít namísto klasického výstražného trojúhelníku pro silniční provoz, přesto se hodí ho vozit v autě a v případě potřeby jej umístit třeba za okno. Jinak lze použít i v dalších případech, kdy je potřeba varovného osvětlení.

Součástí balení je USB nabíjecí kabel, který lze připojit třeba do nabíječky telefonu, případně u nás můžete přikoupit USB adaptér.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Napájení Solární + LI-ion (nabíjecí baterie) V
Světelný tok 300 lm
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Plast
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 186 mm
Výška 167 mm
Výrobce ENTAC
Dosvit 50m
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH