RABALUX PARKER 76016
Kód RAB76016
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 290,00 Kč
POPIS

Dekorativní stolní lampa Parker může být okouzlujícím a vzrušujícím kouskem moderní výzdoby obývacího pokoje, ložnice nebo dětského pokoje. Černá lampa je celá vyrobena z plastu, je doplněna bílým stínítkem a kulatým černým podstavcem. Vestavěný LED světelný zdroj má výkon 3 W a životnost 10 000 hodin. Tento model, který je schopen osvětlení RGB, s nastavitelnými barvami pomáhá vytvářet příjemnou atmosféru pro večerní relaxaci a odpočinek. Díky své velikosti lze snadno umístit na malý stolek, poličku nebo dokonce na noční stolek. Parker lze stmívat, t. j. jeho jas lze ovládat dálkovým ovládáním. Balení obsahuje USB kabel pro připojení svítidla do počítače nebo do zásuvky a také dálkové ovládaní obsahující baterii. Dekorativní stolní lampa Parker má šířku 70 mm, výšku 270 mm a délku kabelu 950 mm.


Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595760168
Styl: Moderní
Místnost: obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj
Barva lampy: černá
Barva stínítka: bílá
Materiál lampy: plast
Materiál stínítka: plast
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: LED 3
Čistá hmotnost (kg): 0.1
Stupeň ochrany: III
Dálkové ovládání: ano
Stmívatelnost: ano
Způsob stmívaní: s dálkovým ovladačem
RGB: ano
Baterie: ACR2025
Svítidlo lze nabíjet pomocí kabelu USB: ano
PARAMETRY
Příkon 3 W
Napájení DC 5V V
Třída vodotěsnosti IP20
Životnost 10000 hodin
Šířka 70 mm
Délka 270 mm
Technologie led Ano
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH