RABALUX EMRYS 72111
Kód RAB72111
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 1 071,00 Kč
POPIS

Pokud bychom místo stropních svítidel raději zvolili výrazný, jedinečný model do moderního obývacího pokoje, je pro vás jako stvořený lustr Emrys. Matná černá svítilna vyrobená z kovu je doplněna o stínítko z tónovaného skla ve tvaru válce, se kterým mřížkový prvek, který funguje jako druhé stínítko a je sestaven z hranatých tvarů, vytváří vzrušující kombinaci. Lustr lze připevnit na strop pomocí malé, kulaté ozdobné základny, materiál kabelu je textil. Emrys lze použít s jedním světelným zdrojem o výkonu až 40 W, objímkou typu E27. Dle vašeho vkusu si můžete vybrat zdroj světla s teplým nebo přirozeným bílým světlem. Chcete-li v obýváku navodit útulnou, intimní atmosféru, vyplatí se použít přívěsek se žárovkou s teplým bílým světlem, které dobře doplňuje barevný odstín. Rozměry Emrys jsou následující: průměr 200 mm, přesah 1800 mm, montážní průměr 120 mm. Tento model je dodáván bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595721114
Styl: Industriální
Místnost: obývací pokoj
Barva lampy: matná černá
Barva stínítka: kouřová barva
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: sklo
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 1x MAX 40
Vzdálenost od stropu: 1800.0
Čistá hmotnost (kg): 0.782
Stupeň ochrany: I
Textilní kabel: ano
Instalační velikost (mm): 120.0
Prohlédněte si video s tímto svítidlem: video
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 200 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH