RABALUX CALLUM 74040
Kód RAB74040
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 711,00 Kč
POPIS

Stolní lampa Callum v industriálním stylu může být jedinečným doplňkem moderního obývacího pokoje nebo ložnice. Lampa v bukové barvě, vyrobená z kovu a dřeva, je doplněna o cylindrické, otevřené vrchní černé mřížkové stínítko, které jemně filtruje světlo přicházející zevnitř lampy. Spodní, dřevěná část Callum, která vytváří přirozený efekt, tvoří vzrušující kombinaci s průmyslovým stínítkem. Svítilnu lze použít s jedním světelným zdrojem o výkonu až 25 W, objímkou typu E27. Dle vkusu a toho, kam svítidlo umístíme, můžeme zvolit zdroj světla s teplým nebo přirozeným bílým světlem. Pokud se rozhodnete pro první možnost, můžete lampu umístit na nižší stolek v obýváku nebo na noční stolek v ložnici a vytvořit tak domácí, intimní atmosféru. Rozměry stolní lampy Callum se spínačem: výška 195 mm, průměr 95 mm, délka kabelu 1500 mm. Tento model je dodáván bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595740405
Styl: Industriální
Místnost: obývací pokoj, pracovna
Barva lampy: buk
Barva stínítka: černá
Materiál lampy: kov/ dřevo
Materiál stínítka: kov
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 1x MAX 25
Čistá hmotnost (kg): 0.46
Stupeň ochrany: II
Typ přepínače: se spínačem
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 95 mm
Délka 195 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH