MLÝNEK NA MASO ELEKTRICKÝ BROCK 1400W, MLETÍ 3-5-7MM, KLOBÁSY, KRÁJEČ, 2 STRUHADLA, NEREZ
Kód MG 1601 SS
Skladem 1
Vaše cena s DPH 2 299,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Výkonný elektrický mlýnek na maso o příkonu 1400W má kapacitu mletí 2kg masa za minutu. Mlýnek na maso dodáváme s nerezovou čepelí a 3-mi řezacími deskami s otvory 3, 5 a 7mm, takže si jednoduše zvolíte, zda chcete mletí jemné, hrubé nebo střední. Součástí dodávky je též nástavec na domácí výrobu klobás nebo párků. Další nástavec Vám umožní mlít maso do libanonské tradiční speciality kibbe.

Tím to ale zdaleka nekončí. Tento elektrický mlýnek na maso má kromě hlavy na mletí masa též samostatnou hlavu na krájení a strouhání zeleniny, sýra nebo třeba výrobu domácí strouhanky. Tato hlava má 3 vložky – jedna krájí na tenké plátky, třeba okurku, mrkev a podobně, a další dvě jsou hrubé a jemné struhadlo. Díky této praktické nadstavbě je náš mlýnek na maso šikovným kuchyňským pomocníkem, kterého budete používat velmi často.

Mlýnek na maso disponuje pořádnou násypkou o velikosti 21x15cm z nerezové oceli. Součástí dodávky je plastové pěchovadlo, jímž maso zatlačíte do mlýnku (používání prstů je samozřejmě z důvodu nebezpečí úrazu přísně zakázáno). Mlýnek na maso má gumové protiskluzové nožičky.

Samozřejmostí je u tohoto mlýnku na maso možnost přepnout jej do zpětného chodu, což oceníte, pokud se v mlýnku zasekne maso.

Přívodní kabel černé barvy o délce 120cm je ukončený dvouvidlicovou zástrčkou.

Nejen čepel, řezací desky, hlava na mletí masa, násypka, ale i celé tělo elektrického mlýnku na maso je vyrobeno z nerezové oceli. Mlýnek je sice určen pouze pro domácí použití, ale je bytelný, kvalitně provedený, výkonný a praktický.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe mlýnek na maso používat, včetně návodu na přípravu kibbe.

PARAMETRY
Příkon 1400 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 300 mm
Hloubka 180 mm
Výška 310 mm
Výrobce BROCK
Váha 4,72 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH