KOŽENÁ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA S DISPLEJEM 7W 450LM, DENNÍ SVĚTLO, HNĚDÁ
Kód ABLDL-BLC-7W-BR
Skladem 1
Vaše cena s DPH 799,00 Kč
POPIS

Elegantní stmívatelná LED stolní lampa s displejem o výkonu 7W, se světelným tokem 450lm svítící denní barvou světla (5000K), která je pro většinu lidí nejlepší na čtení. Tato stolní lampa je stmívatelná ve 3 krocích. Při prvním zapnutí svítí nejslabším světlem a dalším stisknutím dotykového tlačítka se zvyšuje stupeň jasu. Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení až o 140° (nelze otočit do boku).

Tato stolní lampička má digitální displej, na němž lze nastavit čas, datum, den, budík a měří též teplotu. Můžete si vybrat mezi 12 a 24 hodinovým zobrazením hodin a zobrazením teploty ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Datum, hodiny a budík lze nastavit pomocí 4 tlačítek na zadní straně lampy. K této stolní led lampě dostanete jako zdroj napájení displeje lithiovou knoflíkovou baterii CR2032, můžete si též přikoupit náhradní z naší nabídky.

Díky svému elegantnímu vzhledu a realistické napodobenině koženého povrchu se tato stolní lampička stane skvělým doplňkem pro Vaši kancelář nebo pracovnu.

Součástí balení je napájecí kabel do zásuvky.

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 450 lumenů.
Příkon 7W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 7 W
Světelný tok 450 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 5000 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE, RoHS
Barva HNĚDÁ
Výrobce AVIDE
Energetická třída G
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH