KÓNICKÁ KULMA NA VLASY BROCK, PRŮMĚR VÁLCE 13-25MM, 25W
Kód HC 1325 BK
Skladem 4
Vaše cena s DPH 249,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu.

Kónická kulma na vlasy pro domácí použití s průměrem válce zužujícím se z 25mm na 13mm pro větší lokny u kořene vlasů, které se přirozeně zužují ke konečkům. Necháte-li kulmu na pramen vlasů působit 10s, docílíte volnější lokny, při působení 20s pak pevnější lokny.

Práce s kónickou kulmou je o něco náročnější než s klasickou, kónická kulma nemá svorku, takže vyžaduje trochu cviku. Ale výsledek stojí za to! Kulma sice má studenou špičku, přesto rozhodně doporučujeme používat ochranné rukavice, abyste předešli popálení prstů.

Samozřejmostí je válec kulmy s keramickým povrchem a rukojeť s neklouzavým povrchem. Vlasy můžete při kulmování navíc chránit sprejem na ochranu před teplem, který však není součástí balení. Provozní teplota 200°C. Doba nahřátí cca 1 minuta.

Délka přívodního kabelu je 180cm. Část, kterou je napájecí kabel připojen k rukojeti kulmy, je opakovaně otočná o 360°, kabel tedy nepřekáží při natáčení pramene vlasů do kulmy. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití této kulmy i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe kulmu na vlasy používat.

PARAMETRY
Příkon 25 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 340 mm
Výška 40 mm
Výrobce BROCK
Váha 0,26 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH