ŽEHLIČKA NA VLASY BROCK, 35W, KERAMICKÉ DESKY 25 X 90MM, ČERNÁ
Kód HS 5002 BK
Skladem 13
Vaše cena s DPH 219,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Domácí žehlička na vlasy pro vyhlazení vlasů s plovoucími destičkami, které brání přiskřípnutí vlasů a jejich poškození.

Výkonná žehlička na vlasy o příkonu 35W má 25mm široké a 90mm dlouhé destičky s keramickým povrchem, které se velmi rychle a rovnoměrně nahřejí na 200°C a žehlička pak technologií PTC automaticky udržuje jejich stálou teplotu.

Délka přívodního kabelu je 180cm. Část, kterou je napájecí kabel připojen k rukojeti žehličky, je opakovaně otočná o 360°, kabel tedy nepřekáží při žehlení vlasů. Na konci rukojeti je též poutko k zavěšení žehličky. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití této žehličky na vlasy i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Žehlička na vlasy má dále zámek, který uzamkne ramena k sobě, což se hodí při skladování nebo cestování. Zámek je poměrně tuhý, aby se předešlo nechtěnému otevření.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe žehličku na vlasy používat.

PARAMETRY
Příkon 35 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 290 mm
Výška 30 mm
Výrobce BROCK
Váha 0,31 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH