ŽEHLIČKA, KREPOVAČKA A KULMA NA VLASY 3V1 BROCK, 50W, KERAMICKÉ DESKY 29MM, LILA
Kód HC 3001 WH
Skladem 16
Vaše cena s DPH 399,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Unikátní žehlička na vlasy pro domácí použití, která kombinuje 3 funkce – žehlička na vlasy, krepovací žehlička na vlasy a kulma - 3v1. Žehlička na vlasy vyžehlí vlasy krásně do roviny. Krepovací žehlička dodá Vašim vlasům rafinovaný styl v podobě malých vlnek. A kulma vytvoří lokny. Můžete si vybrat podle nálady.

Výkonná žehlička na vlasy o příkonu 50W má 29mm široké destičky, které se velmi rychle nahřejí a žehlička pak automaticky udržuje jejich stálou teplotu. Maximální teplota je 200°C. Průměr válce kulmy je 32mm.

Délka přívodního kabelu bílé barvy je 180cm. Část, kterou je napájecí kabel připojen k rukojeti žehličky, je opakovaně otočná o 360°, kabel tedy nepřekáží při práci se spotřebičem. Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití této žehličky na vlasy i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe žehličku na vlasy 3v1 používat.

PARAMETRY
Příkon 50 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 320 mm
Výška 70 mm
Výrobce BROCK
Váha 0,42 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH