RF STMÍVAČ JEDNOBAREVNÉHO LED PÁSKU 120W, PRO OVLÁDÁNÍ ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z
Kód ABLS12VDIMM-RFC-4Z
Skladem 1
Vaše cena s DPH 389,00 Kč
POPIS

Tento rádio frekvenční ovladač a stmívač pro jednobarevné LED pásky s maximálním celkovým výstupním proudem 10A umožňuje zapínat, vypínat a stmívat jednobarevný led pásek pomocí ovládání ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z, které není součástí balení, prodává se samostatně, protože jedno ovládání můžete spárovat až se 4 stejnými stmívači.

Ovladač nejdříve zapojíte mezi napájecí zdroj a led pásek. Napájecí zdroj zapojíte buď zastrčením konektoru (samice) do ovladače nebo připojením vodičů napájecího zdroje do konektoru, podle typu napájecího zdroje, který používáte. Do tohoto ovladače pak můžete zapojit až 2 samostatné jednobarevné led pásky tak, že + vodiče zapojíte do + otvorů, zatímco - vodiče do – otvorů. Každý kanál má maximální výstupní proud 6A, avšak při využití obou kanálů je celkový maximální výstupní proud 10A. Nejedná se o samostatně ovladatelné kanály, pokud do tohoto stmívače připojíte 2 led pásky, budete oba ovládat naráz. Stmívač má na spodní straně oboustrannou lepící pásku, jíž lze připevnit k odmaštěnému povrchu.

K tomuto stmívači potřebujete ovládání ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z. Díky tomu, že se jedná o radiofrekvenční přenos na maximální vzdálenost 30m (pokud by na cestě nebyly žádné překážky), není třeba řešit žádné rozvody vodičů. Ovládání je přisazené, jednoduše ho přišroubujete na zeď, bez sekání, případně lze přilepit na odmaštěný povrch oboustrannou páskou, která je k němu přiložena. Ovládání spárujete trojím poklepáním na zapnutí kanálu, který jste si vybrali – viz video zapojení níže. Ovládání má 4 samostatné kanály, lze jej spárovat až se čtyřmi těmito stmívači, a každý kanál ovládat samostatně. A to vše bez nutnosti sekat zdi a rozvádět vodiče!

Podívejte se na instruktážní video jak zapojit ovladač, ovládat a stmívat s ním jednobarevný led pásek pomocí radiofrekvenčního ovládání.

PARAMETRY
Napájení 12-24V V
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH