RF OVLÁDÁNÍ JEDNOBAREVNÉHO LED PÁSKU AŽ PRO 4 STMÍVAČE ABLS12VDIMM-RFC-4Z
Kód ABLS12VTPSDIMM-RFC-4Z
Skladem 1
Vaše cena s DPH 689,00 Kč
POPIS

Toto rádio frekvenční ovládání pro stmívače jednobarevných LED pásků ABLS12VDIMM-RFC-4Z umožňuje zapínat, vypínat a stmívat jednobarevný led pásek. Stmívač není součástí balení, prodává se samostatně, protože jedno ovládání můžete spárovat až se 4 stejnými stmívači.

Ke stmívači ABLS12VDIMM-RFC-4Z potřebujete toto ovládání. Díky tomu, že se jedná o radiofrekvenční přenos na maximální vzdálenost 30m (pokud by na cestě nebyly žádné překážky), není třeba řešit žádné rozvody vodičů. Ovládání je přisazené, jednoduše ho přišroubujete na zeď, bez sekání, případně lze přilepit na odmaštěný povrch oboustrannou páskou, která je k němu přiložena. Ovládání spárujete trojím poklepáním na zapnutí kanálu, který jste si vybrali – viz video zapojení níže. Ovládání má 4 samostatné kanály, lze jej spárovat až se čtyřmi stmívači ABLS12VDIMM-RFC-4Z, a každý kanál ovládat samostatně. A to vše bez nutnosti sekat zdi a rozvádět vodiče!

Ovládání je napájeno 2 mikrotužkovými bateriemi AAA, které nejsou součástí balení, ale můžete je u nás zakoupit za výhodnou cenu.

Podívejte se na instruktážní video jak zapojit ovladač, ovládat a stmívat s ním jednobarevný led pásek pomocí radiofrekvenčního ovládání.

PARAMETRY
Napájení 2xAAA baterie V
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH