PRÉMIOVÁ LED ŽÁROVKA E27 SAMSUNG ČIPY 18W 1600LM TEPLÁ
Hodina svícení Vás vyjde na 0,14 Kč (při ceně 8Kč/kWh po zastropování).
Kód WZ527-1
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 125,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 104 W:
4h x 365dní x 0,1040kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 18 W:
4h x 365dní x 0,0180kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Tato prémiová led žárovka má kvalitní čipy, tedy diody vydávající světlo, značky SAMSUNG. Též další komponenty použité při výrobě této led žárovky jsou kvalitnější než v běžných led žárovkách. Proto tyto LED žárovky s čipy SAMSUNG vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Z tohoto důvodu má tato led žárovka bezprecedentní záruku 5 let.

Vysoce úsporná LED žárovka koule za skvělou cenu. Jedná se o typ LED žárovky 230V - tedy do normálních svítidel. Tyto SMD LED žárovky E27 o výkonu pouze 18W svítí přibližně jako běžná žárovka o výkonu 104W - světelný tok je 1600 lumenů.

Tato led žárovka má CCD převodník. Jedná se o pokročilou technologii, která zajistí, že led žárovka svítí i při výkyvech napětí v síti stále stejně, světlo nepulzuje

Tato led žárovka emituje teplé světlo. Tato barva světla o chromatičnosti 3000K se blíží barvě světla tradiční žárovky, ale je o něco méně žlutá. Navozuje klid a pohodu, proto se nejčastěji používá v ložnici, obýváku nebo dětském pokoji.

Tato led žárovka má pokročilý typ diod - SMD. Tyto LED žárovky SMD mají díky nové technologii chipu vyšší svítivost při nižší spotřebě oproti starým LED diodám.

Použitím naší LED žárovky ušetříte okolo 83% energie! Tato LED žárovka E27 patří díky poměru cena/výkon mezi nejlevnější LED žárovky na trhu. Materiál použitý pro uložení procesoru led žárovky je speciální teploodvádějící plast.

Tento materiál umožňuje, na rozdíl od skla nebo obyčejného plastu, efektivní chlazení. Díky tomu je led žárovka odolná, dobře chlazená a vydrží i větší zátěž. Tuto led žárovku lze proto použít i v místech, kde se často a intenzivně svítí.

Tato led žárovka má přes led diody praktický mléčný plastový kryt, který lépe rozprostře světlo emitované jednotlivými diodami a ubere na ostrosti světla při pohledu přímo do žárovky. Žárovku lze díky tomuto krytu použít jako pohledovou, tedy i do svítidel bez krytu či stínidla

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 1600 lumenů.
Příkon 18W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 18 W
Závit/patice E27
Napájení 170-264 V
Světelný tok 1600 lm
Stmívatelnost Ne
Barva světla Teplá bílá
Chromatičnost 3000 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 hodin
Rozptyl světla 270 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Kryt Plastový
Barva krytu Mléčný
Materiál Speciální teploodvádějící plast
Průměr 80 mm
Délka 152 mm
Certifikáty CE, RoHs
Tvar žárovky Koule
Ekvivalent běžné žárovky 104 W
Výrobce SOLIGHT
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH