ZASTŘIHOVAČ VLASŮ BROCK, NABÍJECÍ, 1 NÁSTAVEC, STŘIH 3-15MM, A MOŽNOST PROTENČENÍ VLASŮ
Kód BHC 2001
Skladem 5
Vaše cena s DPH 349,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu.

Nabíjecí zastřihovač vlasů nebo vousů s nástavcem pro délku střihu 3-15mm. Otáčecím regulátorem v rukojeti strojku na vlasy si upravíte délku střihu v rozsahu 3-15mm ve 24 krocích po 0,5mm.

Velkou výhodou tohoto strojku na vlasy je integrovaný nabíjecí akumulátor – pokud je strojek nabitý, nepotřebujete elektrickou zásuvku. Plné nabití trvá díky funkci rychlého nabíjení cca 1,5 hod, zastřihovač vlasů na plně nabitý akumulátor funguje cca 45 minut.

Kromě normálního stříhání vlasů má tento zastřihovač vlasů navíc funkci efilace, tedy prostřihání, protenčení vlasů, kterou můžete, ale nemusíte použít. Tato funkce vám umožní snížit objem vlasů a získat moderní, neupravený vzhled, aniž byste změnili délku vlasů.

Přívodní kabel má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití spotřebiče i v zásuvkách v některých cizích zemích při cestování.

Zastřihávač vlasů má ergonomický tvar, dobře se drží, není těžký. Povrch je vyroben z plastu příjemného na dotek, s protiklouzavou úpravou. Čepele jsou vyrobeny z nerezové oceli.

Součástí balení je strojek na vlasy, 1 nástavec, napájecí adaptér s kabelem, oboustranný štěteček na čištění, lahvička oleje na promazání čepelí a český návod s tipy, jak co nejlépe zastřihovač na vlasy používat.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Napájení Nabíjecí akumulátor 2 x 600 MA NI CD V
Záruční lhůta 24 měsíců
Délka 180 mm
Certifikáty CE
Šířka 50 mm
Výška 40 mm
Výrobce BROCK
Váha 0,42 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH