VENKOVNÍ SVĚTELNÝ ŘETĚZ S 10 ŽÁROVKAMI PAPAYA DÉLKA 5M 6W TEPLÁ BARVA SVĚTLA, NASTAVITELNÝ
Kód AOS10LE27L-WW
Skladem 10
Vaše cena s DPH 639,00 Kč
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh.

Světelná girlanda se žárovkami o délce 5m + 3m přívodní kabel, určená i pro venkovní použití. Tento venkovní světelný řetěz má 10 integrovaných led žárovek, nemusíte k němu tedy přikupovat žádné světelné zdroje. Designové led žárovky ve tvaru kapky mají uvnitř zkroucený nano led řetěz, který vydává velmi efektní světlo. Svítí teplou, nažloutlou barvou světla, která navozuje klid a pohodu. Tuto girlandu je možné vzájemně propojovat do celkového počtu 3 stejných řetězů, lze tak vytvořit až 15m dlouhý světelný řetěz + 3m přívodní kabel.

Celková délka světelného řetězu je 8,25m, z toho 3m měří přívodní kabel s koncovkou do zásuvky, 5m je část osazená žárovkami a 0,25m koncovka s možností připojení následujícího řetězu. Rozestupy mezi jednotlivými žárovkami jsou 50cm.

Světelný řetěz je na obou stranách ukončen zaizolovaným konektorem. K jednomu z nich je připojen napájecí kabel se zástrčkou do zásuvky, který je součástí balení. K druhému konektoru můžete připojit další stejný světelný řetěz a tím jej prodloužit.

Nad každým závěsem se žárovkou má tento světelný řetěz otvor, sloužící jako poutko pro připevnění. Podle potřeby jej můžete připevnit na háček, hřebík anebo poutkem provléct vodící drát, na němž bude řetěz viset. Kabel světelného řetězu je obalený černou bužírkou.

Venkovní světelné řetězy jsou oblíbené jako stylové osvětlení terasy, pergoly, zahrady, párty stanů a díky možnosti propojení také jako osvětlení vánočních stromů ve městech a obcích. Slouží pouze jako dekorativní osvětlení.

PARAMETRY
Příkon 6 W
Napájení 220-240 V
Stmívatelnost Ne
Barva světla Teplá bílá
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Výrobce Avide

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH