VAFLOVAČ BROCK NA 5 VAFLÍ VE TVARU SRDCE, 1000W, PEČÍCÍ DESKA 18CM, REGULACE TEPLOTY
Kód WM 3002 BK
Skladem 1
Vaše cena s DPH 599,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Domácí vaflovač na 5 vaflí ve tvaru srdce. Pečící desky o průměru 18cm s nepřilnavým povrchem mají pyramidový vzor. Srdcové vafle jsou cca 8cm dlouhé. Hloubka pečící desky je 1,2cm s tím, že těsto během pečení ještě trochu nakyne a zvětší tak svůj objem.

Jednoduché intuitivní ovládání a snadné čištění jsou u tohoto vaflovače samozřejmostí. Vaflovač má navíc ovládač teploty, takže si sami určíte, zda chcete vafle více či méně propečené.

Velkou výhodou tohoto domácího vaflovače jsou protiskluzové nožičky a též možnost jej při skladování postavit a ušetřit tak spoustu místa. Díky chytrému designu zadní části je totiž i ve vertikální poloze velmi stabilní.

Napájecí kabel černé barvy má délku 70cm.

Vaflovač má elegantní a přitom funkční design, který se hodí do každé kuchyně. Kompaktní rozměry zajistí, že nezabere příliš místa na pracovní desce. A čerstvé vafle potěší jak děti, tak dospělé.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe vaflovač používat.

PARAMETRY
Příkon 1000 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 195 mm
Hloubka 240 mm
Výška 100 mm
Výrobce BROCK
Kapacita 5 srdcových vaflí
Váha 1,5 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH