SET: VODĚODOLNÝ LED PÁSEK POD POSTEL 7W RGB, 1,5M S ČIDLEM POHYBU, ZDROJEM A DÁLKOVÝM OVL.
Kód ALBLBED12V-SEN-RGB
Skladem 3
Vaše cena s DPH 499,00 Kč
POPIS

Tato sada se typicky umisťuje na spodní hranu postele. Když přicházíte k posteli nebo z ní naopak vstáváte a je tma, aktivuje se čidlo pohybu, a led pásek o délce 1,5m se rozsvítí, takže vidíte hranu postele a její okolí. Dobu svícení si nastavíte příma na čidle, led pásek svítí slabě, aby příliš neoslnil, přibližně jako klasická žárovka o výkonu 30W. Je to praktický pomocník ve Vaší ložnici.

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení.

Jedná se o ucelenou sadu, která obsahuje 1,5m voděodolného led pásku se samolepící zadní stranou k přilepení na spodní hranu postele, kterou je před lepením třeba odmastit. V případě potřeby lze led pásek zkrátit. Led pásek je ukončen konektorem, který připojíte do přiloženého čidla pohybu - pozor, šipky na obou konektorech musí být proti sobě! Čidlo připevníte na hranu postele pomocí oboustranné lepící pásky, případně lze čidlo upevnit též přiloženými vruty. Z druhé strany pak do zástrčky v pohybovém čidle připojíte přiložený napájecí zdroj. Napájecí zdroj bílé barvy má příkon 12W, což jevíce než dostatečné pro napájení tohoto led pásku. Jedná se o napájecí zdroj do zásuvky, podobný nabíječce telefonu.

Součástí sady je též dálkové ovládání. Tím je potřeba nejprve led pásek zapnout, nastavit si dobu svícení, jas, vybrat si některou z předdefinovaných barev světla z červené, zelené modré, jejich odstínů a prolínání spektra nebo i bílou barvu světla. Dále si můžete zvolit jeden ze 4 předdefinovaných světelných efektů. Po uplynutí Vámi nastavené doby led pásek sám zhasne, ale zůstane v pohotovostním režimu. Jakmile se setmí a čidlo pohybu zaznamená pohyb, opět se rozsvítí tak, jak jste si jej nastavili. V pohotovostním režimu led pásek zůstává do doby, kdy jej dálkovým ovládáním vypnete, v takovém případě nebude reagovat ani na pohyb.

PARAMETRY
Příkon 7 W
Napájení 12 V
Světelný tok 172 lm
Barva světla RGB
Typ diod SMD
Počet diod 45
Velikost diod 2835
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 hodin
Rozptyl světla 120 °
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 8 mm
Výrobce AVIDE

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH