SET: LED PÁSEK 24V COB 8W/M 489LM/M, TEPLÁ, 2M S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A NAPÁJECÍM ZDROJEM
Kód ABCLS24V-320WW20-2M
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 319,00 Kč
POPIS

Tato sada obsahuje všechny komponenty pro provozování COB led pásku na 24V - led pásek s ovladačem spárovaným s dálkovým ovládáním a napájecí zdroj, nic víc nepotřebujete. Dálkovým ovládáním vypínáte a zapínáte led pásek, také jej stmíváte, buď plynule nebo skokově 100-50-25%, a také si můžete zvolit některý z přednastavených světelných efektů sestávajících z různého blikání či přechodů jasu a měnit jejich rychlost.

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení.

Jedná se o ucelenou sadu, která obsahuje 2m obyčejného 24V COB led pásku RGB se samolepící zadní stranou k přilepení na odmaštěný povrch. U 24V led pásků je oproti 12V led páskům menší provozní zátěž při stejném výkonu a proto u nich dochází k menším ztrátám svítivosti směrem od napájení. V případě potřeby lze led pásek zkrátit. Led pásek je ukončen konektorem, do nějž zasunete zástrčku přiloženého ovladače, a do něj pak zapojíte přiložený napájecí zdroj. Napájecí zdroj bílé barvy má příkon 12W. Jedná se o napájecí zdroj do zásuvky, podobný nabíječce telefonu.

Tento led pásek svítí prostřednictvím COB diody, která je v podobě jednoho nepřerušovaného pruhu natažená přes celou délku led pásku. Cena COB led pásku je sice vyšší než cena obyčejných led pásků se SMD diodami, jenže COB dioda vydává světlo po celé délce pásku, takže při pohledu do rozsvíceného COB led pásku nevidíte jednotlivé ostré světelné body, ale plynule osvětlenou plochu celého led pásku. Další výhodou COB řešení je, že se tento led pásek lépe podélně ohýbá.

Dálkové ovládání je na 1 knoflíkovou baterii CR2025, která je součástí balení. Náhradní baterii si u nás můžete přikoupit.

Třída energetické účinnosti na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 990 lumenů na 5m led pásku.
Příkon 16W na 5m led pásku.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 8 W
Napájení 24 V
Světelný tok 489 lm
Barva světla Teplá bílá
Chromatičnost 3000 K
Typ diod COB
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 30000 hodin
Rozptyl světla 120 °
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Světelný tok celý pásek 990 lm
Příkon celý pásek 16 W
Šířka 8 mm
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY
skladem 11
25,00 Kč

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH