RABALUX UBUL 71028
Kód RAB71028
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 801,00 Kč
POPIS

Nástěnné svítidlo Ubul, které je jedním z představitelů skandinávského stylu, doporučujeme těm, kteří si do svého domova rádi vybírají zařízení z přírodních materiálů, zejména do obývacího pokoje a ložnice. Tento dřevěný model v bukové barvě lze připevnit na zeď pomocí úzkého, vertikálně umístěného dekorativního podstavce a stínítko lampy obklopené válcovým stínítkem visí dolů z dřevěné nosné tyče kolmo k dekorativnímu podtsavci. Textilní kabel vybavený vypínačem je provlečen přes jednotlivé dřevěné prvky a sahá až k hlavě svítilny. Ubul lze použít s jedním světelným zdrojem o výkonu až 60 W, typu E27. Podle vkusu a efektu, kterého chceme dosáhnout, můžeme do lampy zvolit teplou nebo přírodní bílou žárovku. Rozměry nástěnného svítidla Ubul: výška 290 mm, průměr stínítka 50 mm, vzdálenost svítidla od stěny 290 mm, délka kabelu 1500 mm. Tento model je dodáván bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595710286
Styl: Skandinávská
Místnost: obývací pokoj, pracovna
Barva lampy: buk
Materiál lampy: dřevo
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 1x MAX 60
Čistá hmotnost (kg): 0.42
Stupeň ochrany: II
Vzdálenost od stěny: 290.0
Textilní kabel: ano
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 50 mm
Délka 290 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH