RABALUX KLEMENTINE 75008
Kód RAB75008
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 1 251,00 Kč
POPIS

Koupelnová stropní svítilna Klementine se svým decentním vzhledem může být centrálním zdrojem světla každé moderní koupelny. Kulatá lampa chromové barvy z kovu je doplněna o mírně vystupující bílé skleněné stínítko. Díky svému designu vyzařuje Klementine světlo na velké ploše. Dva kusy lze použít se světelným zdrojem o výkonu až 40 W, typ objímky je E27. Doporučujeme žárovku s přirozeným bílým světlem, pomocí které lze v koupelně dosáhnout čistého moderního efektu. Krytí stropního svítidla IP44 zajišťuje jeho ochranu proti pronikání pevných částic o průměru větším než 1 mm, jakož i proti stříkající vodě z jakéhokoli směru. Rozměry koupelnového svítidla Klementine jsou následující: průměr je 300 mm, vzdálenost od stropu 95 mm, montážní průměr 245 mm. Tento model je dodáván bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595750084
Styl: Moderní
Místnost: koupelna
Barva lampy: chromová
Barva stínítka: bílá
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: sklo
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 2x MAX 40
Vzdálenost od stropu: 95.0
Čistá hmotnost (kg): 1.18
Stupeň ochrany: I
Instalační velikost (mm): 245.0
Prohlédněte si video s tímto svítidlem: video
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 300 mm
Třída vodotěsnosti IP44
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH