RABALUX CHADWICK 71034
Kód RAB71034
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 2 331,00 Kč
POPIS

Čtyřdílné stropní svítidlo Chadwick v moderním stylu může být útulným kouskem nábytku do obývacího pokoje. Černá lampa vyrobená z kovu je doplněna válcovými barevnými skleněnými stínítky, které vyplňují světlo vycházející z nitra lampy teplými tóny. Chadwick lze upevnit na strop pomocí velkého čtvercového dekorativního podtstavce, který je spojen se čtvercovým vnějším stínítkem. Svítilnu lze použít se čtyřmi světelnými zdroji, každý s výkonem do 25 W, objímka typu E27. K tomuto modelu se nejlépe hodí světelné zdroje s teplým bílým světlem, které v místnosti pomáhají vytvářet domácí intimní atmosféru. Jelikož stínítko umožňuje vidět světelné zdroje, vyplatí se použít toto svítidlo s estetickými žárovkami jiného tvaru, než je obvyklé. Rozměry čtyřdílného stropního svítidla Chadwick: šířka 300 mm, vzdálenost od stropu 200 mm, montážní průměr 300 mm. Tento model je dodáván bez světelných zdrojů.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595710347
Styl: Moderní
Místnost: obývací pokoj
Barva lampy: černá
Barva stínítka: kouřová barva
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: sklo
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 4x MAX 25
Vzdálenost od stropu: 200.0
Čistá hmotnost (kg): 1.674
Stupeň ochrany: I
Instalační velikost (mm): 300.0
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 300 mm
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH