RABALUX BOIRE 71023
Kód RAB71023
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 1 521,00 Kč
POPIS

Trojité stropní svítidlo Boire v industriálním stylu může být útulným doplňkem moderního obývacího pokoje nebo ložnice. Model vyrobený z černého kovu a dřeva je doplněn o obdélníkový mřížkový kryt, který umožňuje vidět světelné zdroje v jejich celistvosti. Dřevěný panel umístěný na vrchu čtvercového kovového dekorativního podstavce dodává vzhledu Boire trochu tepla. Svítilnu lze použít se třemi světelnými zdroji, každý s výkonem do 40 W, objímka typu E27. Dle vkusu a místa instalace si můžeme zvolit světelné zdroje s teplým nebo přirozeným bílým světlem. Pokud lampu umístíte do ložnice, měli byste ji používat se zdroji teplého bílého světla, které pomáhají vytvářet domácí, intimní atmosféru. Rozměry trojitého stropního svítidla Boire: šířka 440 mm, výška 180 mm, vzdálenost od stropu 210 mm. Tento model je dodáván bez světelných zdrojů.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595710231
Styl: Industriální
Místnost: obývací pokoj, pracovna
Barva lampy: černá
Barva stínítka: černá
Materiál lampy: kov/ dřevo
Materiál stínítka: kov
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 3x MAX 40
Vzdálenost od stropu: 210.0
Čistá hmotnost (kg): 1.135
Stupeň ochrany: I
Prohlédněte si video s tímto svítidlem: video
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Délka 180 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 440 mm
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH