PRÉMIOVÝ BEZRÁMOVÝ LED REFLEKTOR ČERNÝ, 10W, 900LM, DENNÍ BARVA SVĚTLA, 3 ROKY
Kód ABFLFNW-10W
Skladem 10
Vaše cena s DPH 159,00 Kč
KALKULÁTOR ÚSPOR
Doba svícení za den:
hodin
Tradiční výrobek 66 W:
4h x 365dní x 0,0660kWh x 8 Kč
Vybraný výrobek 10 W:
4h x 365dní x 0,0100kWh x 8 Kč
Vaše úspora za rok:
Návratnost investice:
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh. Čipy a vnitřní komponenty AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání. Záruční doba je 3 roky. Hliníkové tělo led reflektorů AVIDE je výrazně robustnější a tím i odolnější než u běžných led reflektorů. Tělo tohoto led reflektoru lépe odvádí teplo vznikající při svícení, čímž prodlužuje životnost elektroniky uvnitř reflektoru.

Bezrámový LED reflektor je inovativním a vylepšeným modelem oproti obyčejným LED reflektorům, který nabízí několik výhod a zlepšení.

Významným rozdílem je absence rámu kolem světelného zdroje. Tento designový prvek přináší moderní a elegantní vzhled, který se snadno hodí do různých prostředí a typu architektury. Bezrámový design také zajišťuje maximální využití světla a minimalizuje ztráty světelného toku. Díky tomu, že je difuzor vyroben z mléčného plastu, světlo tohoto led reflektoru neoslňuje tak, jako pohled do světla obyčejného led reflektoru.

Pokud jde o technické parametry, bezrámový LED reflektor disponuje příkonem 10W, což znamená, že spotřebuje relativně nízké množství energie při zachování vysoké účinnosti osvětlení. Světelný tok dosahuje 900lm, což představuje intenzitu světla odpovídající cca 66W klasické žárovce, kterou reflektor produkuje. Barva světla je nastavena na denní bílou s teplotou 4000°K, což je příjemné a přirozené světlo pro různé aktivity a prostředí.

Další důležitou vlastností je krytí IP65, což zajišťuje vysokou odolnost proti prachu a vodě. Díky tomu je tento reflektor vhodný pro venkovní použití, jako například osvětlení zahrad, teras, chodníků nebo průmyslových prostorů. Bezrámový LED reflektor se tak může snadno přizpůsobit a poskytnout spolehlivé osvětlení ve všech podmínkách.

LED reflektor je ukončený třížílovým kabelem, bez zástrčky.

Třída energetické účinnosti F na stupnici A (vyšší účinnost) až G (nižší účinnost).
Světelný tok zdroje světla 900 lumenů.
Příkon 10W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla až 25000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 10 W
Napájení 220-240 V
Světelný tok 900 lm
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000 K
Typ diod SMD
Index podání barev 80 Ra
Životnost Až 25000 hodin
Rozptyl světla 110 °
Záruční lhůta 36 měsíců
Certifikáty CE
Ekvivalent běžné žárovky 66 W
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 102 mm
Hloubka 35 mm
Čidlo pohybu Ne
Výška 74 mm
Výrobce AVIDE
Třída energetické účinnosti F

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH