NABÍJECÍ STMÍVATELNÁ LED STOLNÍ LAMPA 5W 200LM CCT, S DRŽÁKEM NA TUŽKY A USB SLOTEM
Kód ABLDL-PENCASE-5W
Skladem 8
Vaše cena s DPH 309,00 Kč
POPIS

Prémiová nabíjecí LED stolní lampa o výkonu 5W, se světelným tokem 250lm. Tato stolní lampa má na přední straně dotykové ovládání, kterým ji delším přidržením zapnete, můžete si měnit barevnou teplotu světla mezi teplou, denní a studenou a též ji tímto dotykovým spínačem vypnete. Tato LED stolní lampička je navíc stmívatelná ve třech krocích krátkým poklepáním na dotykové tlačítko. Ohybným ramenem lze lehce nastavit směr svícení.

Tato stolní lampička je zajímavá také díky svému podstavci. Ten může nejen sloužit jako obyčejné odkladní místo pro tužky, ale i jako nabíječka telefonu. Je v něm totiž umíštěna USB zásuvka, do které můžete připojit další zařízení, třeba i telefon. Na odložení telefonu je podstavec přímo uzpůsobený, má drážky, do nichž lze položit telefon na šířku, pod mírným úhlem, a třeba sledovat videa. A díky možnosti nabíjení USB kabelem přímo z lampičky, jej přitom zároveň dobíjet.

Součástí balení je napájecí USB kabel, který můžete zapojit do počítače nebo do zástrčky s USB slotem do zásuvky (např. nabíječka telefonu, prodlužovačka s USB slotem), která není součástí balení. Lze ji však u nás přikoupit. Tato nabíjecí stolní lampa má navíc integrovaný akumulátor, je tedy nabíjecí.

Na zadní straně stolní lampy je vedle USB slotu malý černý vypínač. Ten je nutné mít v poloze ON, jinak nebude fungovat dotykové tlačítko a lampička nebude svítit!

Produkty Avide jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, jsou určeny pro náročný německý trh. Čipy a elektronika AVIDE LED produktů jsou kvalitnější než u běžného LED osvětlení. Celkově tyto LED produkty vynikají dlouhou životností a stálostí světelného toku i při dlouhodobém používání.

Technická specifikace led svítidla:
Světelný tok zdroje světla 200 lumenů.
Příkon 5W.
Jmenovitá střední doba životnosti zdroje světla 30000 hodin.

PARAMETRY
Příkon 5 W
Napájení USB 5V V
Světelný tok 200 lm
Barva světla CCT - teplá, denní, studená
Chromatičnost 3000-6000 K
Životnost 30000 hodin
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál ABS a plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Rozměry 405x98mm mm
Barva BÍLÁ
Výrobce AVIDE
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH