ELEKTRICKÝ SKLOKERAMICKÝ VAŘIČ BROCK, 1 PLOTÝNKA 18CM, 1200W, ČERNÝ
Kód HPI 3001 BK
Skladem 6
Vaše cena s DPH 799,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící jednoplotýnkový sklokeramický vařič s infračerveným topným tělesem pro použití doma, na chatě nebo chalupě. Vařič má jednu plotýnku o průměru 17,7cm s příkonem 1200W, které se snadno čistí a je vyrobena z materiálu, který je odolný proti poškrabání.

Tento elektrický vařič na nožkách s protiskluzovou úpravou nezabere díky svým kompaktním rozměrům (23 x 23cm) příliš mnoho místa a přitom má dostatečný výkon, aby se na jeho plotýnce dalo plnohodnotně vařit. Lze používat jakékoliv hrnce nebo pánve určené k vaření, nezáleží na materiálu, z nějž jsou vyrobeny, jen nesmí přesahovat přes plotýnku a musí mít rovné dno.

Velkou výhodou tohoto sklokeramického vařiče je umístění otočného ovladače. Ten se nachází po pravé straně přední části vařiče a je umístěn šikmo směrem nahoru, takže je velmi snadno dosažitelný a jeho poloha zamezuje nebezpečí popálení se o hrnec, když během vaření potřebujete zvýšit nebo snížit výkon.

Oproti běžným elektrickým vařičům s litinovými plotnami, u nichž se stává, že se přehřejí, plotny se zdeformují a vařič nelze dále používat, mají sklokeramické vařiče výhodu v ochraně proti přehřátí. Takže i kdybyste vyvařili z hrnce veškerou vodu, tento vařič to nezničí.

Elegantní design sklokeramického vařiče v černém matu se hodí do každé kuchyně. Napájecí kabel černé barvy, vycházející ze zadní strany vařiče, je dlouhý 85cm.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe elektrický vařič používat.

PARAMETRY
Příkon 1200 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 230 mm
Hloubka 230 mm
Výška 80 mm
Výrobce BROCK
Váha 1,44 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH